Virtuaalitalouspäällikkö


Virtuaalitalouspäällikkö on yrityksesi talouden neuvonantaja verkossa. Palvelu tuotetaan tehokkaasti verkossa, mutta tukenasi on yrityksellenne nimetty talousjohtamisen ammattilainen – ihan oikea ihminen.

Virtuaalitalouspäällikkö on kustannustehokas tapa nostaa yrityksen talousjohtaminen uudelle tasolle ja luoda edellytykset paremmalle päätöksenteolle.

Tilaa räätälöity palvelukuvaus

Virtuaalitalouspäällikkö: Kustannustehokasta talousjohtamista


Jatkuva talousseuranta

Virtuaalitalouspäällikön avulla tiedät, miten liiketoimintasi voi. Jatkuvan talousseurannan avulla vältät ennakoitavissa olevat liiketoiminnan karikot ja luot yrityksellesi vakaan tulevaisuuden.

Virtuaalitalouspäällikkö on jatkuva palvelu, jonka avulla ymmärryksesi omasta liiketoiminnastasi kehittyy jatkuvasti.

Raportointi

Virtuaalitalouspäällikön tuottama havainnollinen talousraportointi puhuu yrittäjän kieltä – ei pelkkää kirjanpitoa.

Laadukas lakisääteinen kirjanpito on toki tärkeää, mutta se ei välttämättä tarjoa käyttöösi kaikkea päätöksenteon kannalta välttämätöntä tietoa.

Virtuaalitalouspäällikkö laatii yrityksellesi raportit, joiden avulla teet parempia päätöksiä.

Analysointi

Virtuaalitalouspäällikkö tulkitsee ja analysoi käytössä olevan taloustiedon puolestasi. Palveluksessasi on kokenut talousjohtamisen osaaja, joka osaa tulkita myös sen, mitä lukee rivien välissä.

Mitä pidempään yhteistyö jatkuu, sitä paremmin virtuaalitalouspäällikkö oppii analysoimaan lukuja juuri sinun liiketoimintasi näkökulmasta.

Ennustaminen

Perinteisesti talousraportointi on perustunut menneiden kuukausien tarkasteluun. Oleellista on kuitenkin se, mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

Virtuaalitalouspäällikkö siirtää katseesi peräpeilistä menosuuntaan.

Jo muutaman kuukauden jälkeen huomaat, että liiketoimintasi ennustettavuus paranee ja kykenet tekemään entistä parempia päätöksiä.

Kuinka paljon Virtuaalitalouspäällikkö maksaa?

Virtuaalitalouspäällikön kuukausiveloitus on alk. 350€/kk, joten se sopii hyvin pienen kasvuyrityksen tarpeisiin.

Laajempiin talousjohtamisen tarpeisiin tarjoamme Talousjohtaja-palvelua.

Tilaa räätälöity palvelukuvaus
 
Talousprosessien optimointi NBO logo

Talousprosessien optimointi Tocoman logo
Talousprosessien optimointi polarmatic logo

Talousprosessien optimointi Suomen digimarkkinointi logo
 

Tilaa räätälöity palvelukuvaus


Täytä alla oleva lomake ja tilaa räätölöity palvelukuvaus.

Yhteystietosi ovat salassa pidettäviä. Tietoja käytetään vain yhteydenottoon tai lisätietojen toimittamiseen. Voit koska tahansa peruuttaa tai rajoittaa tässä antamaasi suostumusta ottamalla yhteyttä Taloushallintaan fi Oy:n asiakaspalveluun.

Voit myös tarkastaa sinusta tallennetut tiedot ja vaatia tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon korjaamista tai poistamista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Taloushallintaan Fi Oy:n asiakaspalveluun. Jättämällä yhteystietosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.