Talousprosessien optimointi


Tehokkaat talousprosessit saavat yrityksen arjen rullaamaan sujuvasti. Yrityksen tarpeisiin optimoidut talousprosessit tuottavat jatkuvasti luotettavaa ja ajantasaista tieto päätöksentekijöille täyttäen samalla kirjanpitolain vaatimukset. Talousprosessien optimointi on palvelukokonaisuus yritykselle, joka haluaa varmistua, että oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita, oikeilla työlakuilla.

Kysy lisää talousprosessien optimoinnista

Talousprosessin optimoinnin osa-alueet

Nykytilan kartoitus

Yrityksen talousprosessien nykytilan kokonaisvaltainen ymmärtäminen on kehittämisen edellytys. Kartoituksen lopputuloksena saavutetaan kattava kokonaiskuva prosessien vahvuuksista ja heikkouksista.

Lisäksi on syytä ymmärtää miksi asioita tehdään nykyisellä tavalla. Mitään ei ole syytä korjata, ennen kuin olemme varmoja, että se on rikki.

Tilitoimistoyhteistyön optimointi

Monissa tapauksissa taloushallinnon ulkoistaminen on järkevää – joko osittain tai kokonaan.

Mikäli toimintoja ulkoistetaan, on tilitoimistoyhteistyön sujuttava mutkitta. Toimiva tilitoimistoyhteistyö perustuu yhdessä sovittuihin pelisääntöihin, joita noudatetaan säntillisesti – puolin ja toisin. Kenties tärkein yhteistyön sujuvuutta edistävä tekijä on kuitenkin jatkuvan keskusteluyhteyden ylläpito.

Aika ajoin on myös syytä tarkistaa, että nykyinen palveluntarjoaja on paras mahdollinen juuri teidän yrityksellenne.

Roolit ja vastuualueet

Tehokkaan ja modernit työkalut tekevät parhaimmillaan arjesta sujuvaa. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että ihmiset tietävät kuinka toimia ja mitä heiltä odotetaan.

Kysy lisää talousprosessien optimoinnista

Ohjelmisto- ja tilitoimistokilpailutukset

Autamme yritystänne löytämään oikeat taloushallinnon ohjelmistoratkaisut ja taloushallinnon kumppanit.

ERP- ja BI-projektit toteutamme yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Budjetointiprosessi

Yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin optimoitu budjetointi- ja ennusteprosessi on erinomainen tapa varautua yrityksen tielle osuviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Budjetointi- ja ennusteratkaisut rakennetaan Finazilla ohjelmiston ympärille, jolloin turhalta manuaaliselta työltä vältytään.

Johdon raportointi ja mittarit

Laadukas johdon raportointi ja oikein valitut mittarit toimivat tulkkina yrityksen johdon ja lakisääteisen kirjapidon välillä. Ne tuovat kirjanpidossa tuotetun tiedon lukijan saataville helppolukuisessa muodossa.

Oikein valitut tunnusluvut tekevät kirjanpidon prosessien tuottamasta tiedosta helposti hyödynnettävää. Kokoamalla yritykselle sopivan tunnuslukumittariston, voidaan yrityksen taloutta raportoida havainnollisesti.

 
Talousprosessien optimointi NBO logo

Talousprosessien optimointi Tocoman logo
Talousprosessien optimointi polarmatic logo

Talousprosessien optimointi Suomen digimarkkinointi logo
 

Tilaa räätälöity palvelukuvaus


Täytä alla oleva lomake ja tilaa räätölöity palvelukuvaus.

Yhteystietosi ovat salassa pidettäviä. Tietoja käytetään vain yhteydenottoon tai lisätietojen toimittamiseen. Voit koska tahansa peruuttaa tai rajoittaa tässä antamaasi suostumusta ottamalla yhteyttä Taloushallintaan fi Oy:n asiakaspalveluun.

Voit myös tarkastaa sinusta tallennetut tiedot ja vaatia tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon korjaamista tai poistamista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Taloushallintaan Fi Oy:n asiakaspalveluun. Jättämällä yhteystietosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.