Talousjohtaja


Talousjohtaja on organisaatiosi talouden ja rahoituksen asiantuntija. Talousjohtaja varmistaa, että yrityksen talousprosessit sujuvat mutkitta ja tehokkaasti. Lisäksi Talousjohtaja ylläpitää jatkuvasti selkeää ja realistista kokonaiskuvaa yrityksen talouden tilasta. Ennen kaikkea siitä, mihin suuntaan yritys on menossa.

Tilaa räätälöity palvelukuvaus

Talousjohtaja palveluna

”On ymmärrettävä historiaa, jotta voi ymmärtää nykyisyyttä. On ymmärrettävä nykyisyyttä, jotta voi ennustaa.”

Jatkuva talousprosessien optimointi

Sujuvat taloushallinnon perusprosessit ovat tehokkaan talousjohtamisen edellytys. Taloushallinnon perusprosessien tulee tuottaa laadukkaan lakisääteisen kirjanpidon lisäksi raaka-ainetta päätöksenteon tueksi – nopeasti ja luotettavasti.

Talousprosessit ja järjestelmäkokonaisuudet luodaan siten, että niiden on mahdollista kehittyä ja yritysten tarpeiden mukana.

Tilitoimistoyhteistyö

Talousjohtaja kehittää ja ylläpitää tilitoimistoyhteistyötä. Yhteistyön tulee olla sujuvaa sekä yrityksen että tilitoimiston näkökulmasta, jotta kumppanuutta voidaan kehittää kestävästi.

Budjetointi, jatkuva ennustaminen ja kassavirta

Talousjohtaja pitää jatkuvasti yllä talouden tilannekuvaa menneisyydestä, tästä päivästä ja tulevaisuudesta yhdessä sovittujen mittareiden avulla.

Raportointi

Raportointi toteutetaan yhdessä sovituin raportein ja tunnusluvuin ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Talousjohtaja voi osallistua hallituksen ja johtoryhmän kokouksiin asiantuntijan ja neuvonantajan roolissa. Monille asiakkaille ”Talousjohtajan katsaus” on muodostunut vakiintuneeksi käytännöksi hallituksen ja/tai johtoryhmän kokouksissa.

Finazilla tehostaa työtä

Talousjohtaja-palvelu tuotetaan Finazilla budjetointi- ja raportointiratkaisua hyödyntäen.

Näin varmistetaan, että talousjohtajan työ ei kulu turhaan manuaaliseen työhön.

Kuinka paljon Talousjohtaja maksaa?

Ei ole olemassa kahta samanlaista yritystä. Siksi Talousjohtaja-palvelumme räätälöidään aina asiakkaan mittoihin. Tavallisesti Talousjohtajan kuukausiveloitus on alk. 1000€, eli huomattavsti edullisempaa, kuin oman talousjohtajan palkkaaminen.

Pienten yritysten tarpeisiin tarjoamme myös kevyempää Virtuaalitalouspäällikkö -palvelua.

Tilaa räätälöity palvelukuvaus
 
Talousprosessien optimointi NBO logo

Talousprosessien optimointi Tocoman logo
Talousprosessien optimointi polarmatic logo

Talousprosessien optimointi Suomen digimarkkinointi logo
 

Tilaa räätälöity palvelukuvaus


Täytä alla oleva lomake ja tilaa räätölöity palvelukuvaus.

Yhteystietosi ovat salassa pidettäviä. Tietoja käytetään vain yhteydenottoon tai lisätietojen toimittamiseen. Voit koska tahansa peruuttaa tai rajoittaa tässä antamaasi suostumusta ottamalla yhteyttä Taloushallintaan fi Oy:n asiakaspalveluun.

Voit myös tarkastaa sinusta tallennetut tiedot ja vaatia tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen tiedon korjaamista tai poistamista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Taloushallintaan Fi Oy:n asiakaspalveluun. Jättämällä yhteystietosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.